Nieuws, Evenementen en Meer!

Politie overmeesterd verwarde man [VIDEO]

Politie overmeesterd verwarde man

Almelo – Agenten hebben zaterdag 24 mei op de Bornerbroeksestraat een verwarde 22-jarige Almeloër aangehouden. Voordat de agenten de man konden overmeesteren, verwondde hij zichzelf met een steekwapen.

Omstreeks 23.00 uur kreeg de politie een melding over een zeer verwarde man op de Bornerbroeksestraat. Bij een woning zou een ruit zijn vernield. Ook zou er huisraad op straat liggen. Ter plaatse troffen agenten de man bij zijn woning aan met een steekwapen in zijn hand. De man reageerde niet op de oproepen van de agenten en hij rende weg. Een van de agenten vuurde een waarschuwingsschot af om de man tegen te houden. De man reageerde echter nergens op en rende verder. Op de kruising met de burgemeester Raveslootsingel konden agenten de man overmeesteren. Voordat dit lukte, verwonde hij zich met het steekwapen. De man werd aangehouden en is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd.

Om helder te krijgen wat er precies is gebeurd, komt de politie graag in contact met getuigen. Hebt u op het betreffende tijdstip op de Bornerbroeksestraat iets gezien wat te maken heeft met deze zaak? Belt u dan met de politie op 0900-8844. De politie wil met name graag in contact komen met een aantal personen die tijdens het incident ter hoogte van de woning van de man heeft gestaan. (bron: Politie Oost-Nederland)

Foto`s: 112Twente – 112Twente
Video: 112Twente – 112Twente

Politie overmeesterd verwarde man Politie overmeesterd verwarde man

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra beveiliging: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Sponsoren
Natuurbrand risico
Huidige situatie Regio Twente:


"Klein gevaar"
Meer informatie
Buienradar
Facebook
Archief
FTT is deelnemers van:
Burgernet:


Amber Alert:


AED Alert:


NL-Alert: