Nieuws, Evenementen en Meer!

Auto over de kop bij politieachtervolging [VIDEO]

Auto over de kop bij politieachtervolging

De Lutte – Een 45-jarige man uit Nijverdal is in de nacht van vrijdag op zaterdag 28 juni op de vlucht geslagen voor de politie. De achtervolging die door de politie werd ingezet eindigde nadat de man met zijn auto op de Bentheimerweg tegen een talud reed. De man raakte gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis.

Agenten in Almelo zagen rond 01.30 uur dat een personenauto die voor hen reed opvallend rijgedrag vertoonde. De auto reed onder meer slingerend over de weg. Omdat de agenten de auto wilden staande houden gaven ze op de van Rechteren Limpurgsingel een stopteken. De automobilist voldeed niet aan het stopteken en ging er met hoge snelheid vandoor in de richting van de snelweg A35. Hierop zetten de agenten de achtervolging in. De automobilist reed met zeer hoge snelheid en de agenten verloren de auto uit het oog.

Korte tijd later werd de auto weer gezien op de A1 in de richting van de Duitse grens. Ook nu zetten agenten de achtervolging in. Bij de afslag de Lutte minderde de auto vaart en verliet de snelweg. Onder aan de afslag kwam de auto in botsing met een politieauto. De inzittenden raakten niet gewond.

Na de botsing reed de auto door in de richting van de Bentheimerstraat. Hier reed de auto het talud op, vloog over de kop en kwam tenslotte in een sloot tot stilstand. Door deze laatste manoeuvre raakte de bestuurder gewond. Hij is door de brandweer uit de auto gehaald en overgebracht naar het ziekenhuis.

De Verkeersongevallendienst van de politie kwam ter plaatse om onderzoek te doen.

Omdat de bestuurder mogelijk onder invloed van alcohol was, is zijn rijbewijs ingevorderd en is in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen. De uitslag hiervan is over enige tijd bekend.

Foto`s: 112Oldenzaal – 112Oldenzaal
Video: 112Oldenzaal – 112Oldenzaal

Auto over de kop bij politieachtervolging Auto over de kop bij politieachtervolging

Auto over de kop bij politieachtervolging Auto over de kop bij politieachtervolging

Auto over de kop bij politieachtervolging Auto over de kop bij politieachtervolging

Auto over de kop bij politieachtervolging Auto over de kop bij politieachtervolging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra beveiliging: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Sponsoren
Natuurbrand risico
Huidige situatie Regio Twente:


"Klein gevaar"
Meer informatie
Buienradar
Facebook
Archief
FTT is deelnemers van:
Burgernet:


Amber Alert:


AED Alert:


NL-Alert: